Erişilebilir Hizmet Ofis Öğrenci Kayıt ve Talep Formu

Bu formu yalnızca;

• İstanbul AREL Üniversitesi’nde öğrenim görecek kayıtlı öğrenciler
  • Engellilik durumu tespit edilmiş ve ilk kez hizmet talep eden mevcut öğrenciler
  • Geçici sakatlığı olan mevcut öğrenciler doldurabilir.

Bu formu;

• Kısa süreli ya da akut hastalık (grip vb.) nedeniyle destek talep eden öğrenciler (Bu gibi durumlarda, öğrencilerin destek için danışman hocalarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir)
  • Engelli öğrencilere özel olan hizmetlerden birini talep eden öğrenciler
  • Hâlihazırda Erişilebilir Hizmet Ofisi’ne kayıtlı olup ek hizmet talep eden öğrenciler
  • Engellilik durumu olmayan öğrenciler dolduramaz.
  • Erişilebilir Hizmet Ofisi’nin gizlilik politikalarına dair bilgi için Gizlilik ve Bilgi Paylaşımı Formu’na bakınız

Öğrenci Bilgisi

Tercih Bilgisi

Eğitim Bilgisi

Lise

Üniversite

Konaklama Bilgisi

Engellilik Durum Bilgisi ve Belgesi

Birimimize teslim edeceğiniz engellilik durum belgesiyle ilgili bilgi veriniz. Teslim edeceğiniz belgenin Erişilebilir Arel belge yönergesine uygun olduğundan emin olunuz.

Öğrenci Beyan Formu

Bu bölümün amacı, gönderdiğiniz engellilik durumu belgelerine ek olarak kendi açıklamalarınız yoluyla tarafınızdan bilgi almaktır. Bu bölümde, yaşadığınız kısıtlamaları ve bu kısıtlamaların akademik başarınızı ve kampüs hayatına katılımınızı nasıl etkilediğini açıklamanız istenmektedir. Vereceğiniz bilgiler, İstanbul Arel Üniversitesi’nden talep ettiğiniz hizmetlerin nedenlerini daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. Bu bölümü tamamlamak için daha fazla alana ihtiyacınız olursa, ilave bir bölüm ekleyebilirsiniz.

Bilgiyi kim ile paylaştığınızı ve verdiğiniz bilgiyi açıklayınız. Bu bilgi Erişilebilir Arel’in bir sonraki adımının ne olacağına karar vermesine yardımcı olacaktır.

Hizmetler

Lütfen talep ettiğiniz hizmetleri belirtiniz. Erişilebilir Arel, isteğinizi, destekleyici belgelerinizde açıklanan engellilik durumu, Erişilebilir Arel’e sağlanan diğer bilgiler ile programınızın/bölümünüzün gereklilikleri ışığında değerlendirecektir.

Yerleşke Hizmetleri

Sınıfiçi Hizmetler

Sınav Hizmetleri

ÖNEMLİ: Formu doldurduktan sonra Erişilebilir Arel’deki danışmanınızdan randevu alarak kaydınızı tamamlayınız.